2013-07-17 15:58:42• hírek • Kocsis Zoltán

Sárközújlaki csempész került előzetesbe

Csempészés vádjával őrizetbe vettek egy 30 éves sárközújlaki fiatalembert, akinél a rendőrség munkatársai több, mint ezer doboz cigarettát és közel másfél hektóliter gázolajat találtak. A rendőrség két házkutatást is tartott és két gépkocsit foglalt le.

A közlekedési rendőrség július 15-én, hétfőn Nagykárolyban állította meg a Florin N. által vezetett Volkswagen Passat típusú személygépkocsit, amelynek csomagtartójában a rutinellenőrzés során nem kevesebb, mint kétezer doboz, Ukrajnából származó, zárjegy nélküli cigarettát találtak.

A rendőrség azonnal elrendelte a férfi 24 óráig tartó őrizetbe vételét. A nyomozás kiterjesztését követően aztán két házkutatási parancsot kértek és kaptak a törvényszéktől. Ennek következtében kedden átkutatták a férfi sárközújlaki otthonát valamint az általa birtokolt gazdasági társaságot.

A házkutatások során a rendőrök 1400 liter gázolajat, 12.000 lej készpénzt és 2200 lej értékű elektronikai berendezéseket talált és foglalt le. Szintén az elkobzás sorsára jutott a Florin N. tulajdonában lévő Volkswagen LT típusú haszongépjármű is, amelyben elrejtve 235 liter alkoholra továbbá 30 liter, szeszes ital előállításához szükséges adalékra bukkantak.

A rendőrség folytatja a nyomozást az ügy felgöngyölítése érdekében, a gyanúsított pedig szabadlábon védekezhet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: